Alla inlägg den 6 juni 2013

Tack vare internet är ju porr så mycket mer lättillgängligt idag och det i sin tur har lett till att mycket nytt och spännande plockats in i Svenssons sängkammare.

Som framgår av rubriken är ämnet i detta inlägg analsex, vilket ju knappast är en nyhet, men något som i lavinartad takt klivit in i vardagslivet hos gemene man.

Själv är jag inte så fascinerad av denna företeelse, då jag tycker att anus är en utgång! Varför ska man in och rota där bajset bor?

Hur som helst så är ju analsex något som mer eller mindre förväntas att en kvinna ställer upp på numer. Nu är väl inte jag kvinnan som ställer upp på sådant jag inte vill eller uppskattar, men jag tänker ändå att jag ju inte kan döma ut ngt som jag inte testat!

Alltså togs beslutet att detta ska provas! Sedan inser jag ju också att eftersom det finns ett mentalt motstånd, så kommer jag förmodligen inte uppskatta det första gången. Jag bestämmer mig för att ge det tre chanser!

Försök nummer ett utspelades för några veckor sedan. Då rök min anala och således min sista oskuld! Förbannat vad ont det gjorde!!!!! Blod, smärta och obehag, hmmmm. Men var det inte lite på det sättet när den första oskulden rök? Jo inte var det någon himmelsfärd direkt. Till saken hör också att mannen jag släppte in i min exit var rätt rejält grov. Men enligt två andra män, som är mkt bevandrade i stjärtryttardjungeln, så är det endast tekniken som avgör och inte storleken. Alltså får en av dem utföra försök nummer två och tre. Rapport om dessa utlovas!

//Affärskvinnan

Under en veckas tid hade jag och en man "pratat" på en dejtingsajt, för att sedan byta nummer. I förrgår pratade vi i telefon i 5-6 timmar, om allt mellan himmel och jord och väldigt mkt sex. Han gillar hårda tag och jag som levt i celibat i nästan sex veckor rycktes med.

Igår morse vaknade jag av att jag fick ett SMS. Han hade skickat en väldigt tilltalande kukbild och skrivit 'visa fittan'. När han fått en bild av mig ringde han upp och sade att han var kåt och ville komma över. Jag brukar inte bjuda hem folk på första dejten och än mindre för att ha sex!!

Hur som helst så är detta inte en man som ger sig i första taget, utan han lyckades driva igenom att han skulle få komma över under eftermiddagen.

På order från mannen som gillar att dominera lämnar jag bakdörren öppen, drar ner persiennerna i sovrummet, tänder ljus och lägger mig naken i sängen.

Jag hör honom komma in och när han dyker upp i sovrummet har han en svart mask för ögonen. För en tiondels sekund blir jag lite osäker, men han lägger sig över mig och kysser mig intensivt och tar sedan av sig masken.

Vi har passionerat, svettigt, härligt och mellan varven rätt hårt sex. Efteråt får jag syn på mig själv i spegeln. Ordentliga sugmärken på halsen och blåmärken mellan hals och axlar...

Inför kvällens utgång ändrades den planerade klädseln i form av axelbandslös kort liten klänning, till jeans och top. Toppen åkte förvisso ändå av under kvällen då det blev väldigt varmt på dansgolvet.

Att gå ut på krogen fullständigt tillfredsställd och med blåmärken är härligt. Helt utan frustration och desperation ;)

//Affärskvinnan

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Föredrar du en ynge, jämngammal, eller äldre partner i sängen?
 Yngre
 Jämngammal (+/- 5 år)
 Äldre
 Spelar ingen roll, har helt med personen/attraktionen att göra.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards