Direktlänk till inlägg 13 juni 2013

Två män

Länge sen jag fått tummen ur att skriva och mycket vatten har hunnit rinna under broarna (el många kukar har hunnit erövras) så tänkte väl försöka uppdatera internetboken som jag och affärskvinnan ska ha på hemmet sen för att minnas våra strapatser!

Jag hade pratat med en kille till och från på en sajt men nu var set ettan sen. Så dyker han upp som gubben i lådan och frågar om jag har lust att hänga med på kryssning på fredag! Jag är en spontan tjej och älskar ju kryssn så varför inte tänkte jag! Menar ville dock gärna se människan innan så han inte var en dåre, jag är naiv och tror väldigt gott om folk men tänkte att ska vi dela hytt måste jag ju åtminstone ha träffat människan innan.

Vi bestämde att vi skulle käka lunch och möts i centrum. Lunchen var trevlig och vi ville fortsätta vidare sådan frågar om jag vill hänga på till båtmässan varpå jag tänker att visst kan jag väl göra de, båtar är inte ngt intresse men kan vara kul att kolla på. Vi åker dit och har de rätt trevligt, på vägen hem blir det hångel i bilen och ingen av oss vill nog eg inte att dagen ska vara över..

Senare på kvällen smsar vi lite och han vill att jag ska komma över, jag fixar till mig lite snabbt och åker dit. Det blir såklart mer hångel och ett bj, även sex hinns med en kortare stund innan han sprutar. Jag fick inte komma vilket jag tyckte var surt, varför vissa killar tror att det är färdigt när dom är klara kommer jag aldrig att begripa! Men så var fallet med den här killen iaf och han berättade saker för mig under kvällen som borde gjort att jag drog öronen åt mig men alla har rätt att förändras..

Nåväl, fredagen kom och jag hade fått med en kompis till mig iaf så jag inte var helt utelämnad om ngt hände på båten och hon i sin tur hade med sig en killkompis.
Vi möttes på en pub i stan och hon och jag väntar på honom, länge. Jag tänkte att han kommer kanske inte ens...till slut dök han upp och min väninna dömde ut honom stenhårt direkt! Den killen tar ngt sa hon, han är det ngt fel på osv. Jag hade ju sj reagerat på att han pratade väldigt forcerat och var extremt hypad hela tiden men det kan man ju vara som person.. tänkte jag som inte har koll på droger alls!
Vi tog en taxi till båten och väl ombord satte vi oss i baren för några drinkar. Kvällen rullade på och killen uppträdde väldigt märkligt. Om jag försökte ta hans hand eller lägga min hand på hans ben som för att visa att jag tyckte om honom blev han typ sur och sa att vi är inte här som ett par om du tror det! Jag fattade ingenting, mycket konstigt beteende i mina ögon..

Allteftersom blev han mer dragen och när vi ska på diskot försvinner han iväg för hundrade gången och jag kände bara, skit i honom, jag tänker inte jaga runt hela kvällen när han beter sig illa mot mig! Vi går upp och dansar och jag känner att ngn tittar på mig fr höger.. Vrider på huvudet och där står en kille och ler mot mig, jag vänder mig ditåt och frågar hur läget är el nått liknande och sen vet jag inte hur det gick till men vi var iaf igång i en dialog. Han berättade redan fr början att han inte var ute efter att ragga utan var sambo sedan 23 år och hade varit henne trogen och så skulle det förbli så ville jag träffa ngn ikv så var de ok om jag lämnade honom. Jag tänkte att nej, vi har det så trevligt så varför ska jag? Det tog inte lång tid innan han kom närmare och ville krama mig, då upptäcker han att jag doftar så gott vilket han återkommer till många ggr under kvällen, han ville nosa mig på halsen hela tiden haha.

Det ena ger det andra och snart sitter vi ju där och hånglar ändå, jag med ett öga över axeln om min hyttkamrat skulle dyka upp men såg honom som tur var inte en enda gång! Killen är ångerfull mellan kyssarna men kan tydligen inte låta bli att dras med i vad som händer. Vi bestämmer oss för att hitta en hytt, min är av naturliga skäl inte aktuell.. En jakt på hytt börjar och vi går till hans hytt, jag öppnar dörren och hittar min kompis med hans kollega i full färd med en avsugning, sånt där tycker jag är roligt så jag tänder lampan och snackar lite med dem :) kollegan är generad och min kompis är tankad som vanligt så blir inte så mycket sagt, vi fortsätter vår hyttjakt! Men efter att ha jagat runt halva båten känns de som inser vi att det bara finns ett alt och det är att gå in i hans hytt igen och ta den andra sängen.. Vad gör man om man är kåt?! In igen och åter en generad kollega haha, det tyckte jag var roligast, hans täcke åkte upp till öronen! Vi släckte och körde på helt enkelt, ingen himlastormande upplevelse direkt men vad att förvänta sig kl 4 på en båt med en man som haft samma kvinna i 23 år? Efteråt känner jag att jag måste till hytten så jag säger att jag har ont i skallen (vilket är sant) och han bönar och ber om att jag ska komma tillbaka, jag säger ok för att få komma iväg! Ringer sen till honom och säger att vi hörs senare ist, jag måste sova!

Just när jag somnat ramlar min hyttkille in rätt packad och undrar var jag hållit hus hela kvällen??? På diskot svarar jag! Nej, där har jag letat efter dig säger han! Ooops.. Men efter en stund slutar han tjata om det och lägger sig i sin säng och ber mig komma och lägga mig bredvid. Ok tänker jag, why not! Så slutar det med sex där med, han har ingen aning om att jag är nyknullad! Dirty me....

Dagen efter skickar mitt diskoragg sms och han vill träffas igen när vi kan, vi bestämmer för att hålla kontakten iaf..
Hyttkillen och jag blir ovänner om en trivial grej och jag känner att den idioten vill jag inte träffa igen! Jag går av båten sj och det känns helt ok :)

Jag träffade sedan diskokillen några ggr men eftersom han inte var beredd att lämna sin sambo så bröt vi rätt omgående.. Upptagna män är bara till besvär!

Hyttkillen har visat sig vara det stora arsel jag förstått och har lagt ut en video på mig när jag suger av honom på en porrsajt! Ja, jag vet att det var korkat att låta mig filmas men där och då trodde jag verkligen inte han skulle göra ngt sånt.. Man lär sig så länge man lever och många arslen passerar revy i mitt liv, hoppas jag finner min prins en vacker dag!

// sekreteraren

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

jag och affärskvinnan var ute en sväng i lördags. Det var helt spontant och ofta blir ju de där spontana infallen utan vidare planering de roligaste =) Vi drog en vända mot söders höjder och mötte upp ett ex till mig som numer är en ganska god vän ti...

 Ja, detta var verkligen en bortamatch i ordets rätta bemärkelse, inte bara på andra sidan stan typ. Jag hade pratat med en kille ett tag på en av de mer "seriösa" sajterna ett tag och bestämt att jag skulle komma och hälsa på honom en fredag på en o...

Denna uttjatade fråga! Stackars män som är så jagade av kuk-värderings-frågan. Eller ja, precis som vi kvinnor gällande bröst och rumpa, men dessa attribut gör ju faktiskt inte skillnad på känslan i sängen utan har större betydelse för attraktionen. ...

Träffade för en tid sedan en läcker man som tävlade i bodybuilding. Mmmmanlig!! Vi träffades här utanför en liten stund en kväll, för att få grepp om ifall intresse fanns - vilket det gjorde ifrån båda håll. Vi pratade en del om sex och han sade, som...

Var på en väldigt trevlig kryssning för några veckor sedan! Jag åkte med en kille jag träffat för några veckor sedan på en dejtingsajt, vi hade hängt lite som vänner och aldrig gjort ngt då jag inte kände att det skulle kunna bli ngt. Jag trodde at...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Omröstning

Föredrar du en ynge, jämngammal, eller äldre partner i sängen?
 Yngre
 Jämngammal (+/- 5 år)
 Äldre
 Spelar ingen roll, har helt med personen/attraktionen att göra.

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards